неделя, октомври 28, 2012

SmokersЗаглеждали ли сте ги? Сега вече можете да го направите, защото лятото си отиде. Те стоят навън пред входовете на местата, в които са отишли да се забавляват, да се видят с приятели, да потанцуват или просто да се напият. Но те са лошите ПУШАЧИ. Те са онези, които ви тровят и вмирисват дрехите и косите ви на тютюн. Лоши са. Изключително зли, затова трябва да бъдат навън. Те карат катраните да се промъкват в дробовете ви, да ги насищат с лепкавата си отрова и те ви разболяват.

Той пуши навън. Студено му е, но проклетият му навик е надвил и той не е могъл да се противопостави на повика му. Почти привършва цигарата си, когато от заведението хаотично и отначало по малко започват да излизат посетители. По лицата им се чете уплаха. Охраната тича навътре и той вече знае, че има проблем. Приятелката му, приятелите му са вътре и той захвърля цигарата и влиза, за да отиде при тях. После чува писъци, стрелба...

Приятелката му я няма... Казаха, че случаен куршум. Не успя да я защити. Не знае дали щеше да може, но със сигурност щеше да опита.

Те пушат навън- наказани са, защото ни отравят.
Вътре някои довършват бутилката си с алкохол и кръвта им кипи, а разума им съвсем се замъгля.
Те пушат навън. Наказани са. Сякаш прокажени. Потреперват от студа и се чувстват виновни. Те пушат навън, защото са вредни хора. Второ качество са. Те са ПУШАЧИ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар